Monday, August 2, 2010

sayangnya!

bismillahirrahmanirrahim

....................................

okay, untuk menghiburkan hati yg tengah berduka lara [erk] ini, j0m teman cik kiQah tatap muka2 orang yg cik kiQah sayang...ye la, siapa lagi yg cik kiQah sayang kalau bukan family sendiri..orang yg bukan family tu duk diam2..muahahaha!

inilah orang yg paling cik kiQah kasihi, mama dan papa =)



rindu kamu semua!



ni adik cik kiQah [ayeh]..huhu,study m0lep yer br0!



inilah dia teman karibku..muahaha!kak yuni bucux!rindu..rindu



okay, ni abg cik kiQah..insya-Allah..tahun depan abg edel jadi daddy..lala



okay, abaikan mulut moncong yg budak botak tu buat..muahaha!bajet naek kereta betul2..adeh =.="
cik su rindu la kat mucid dan sarah..lala



okay, bukan senang nak tengok die behave mcm ni..muahaha!peace no war!



erk!ni adik cik kiQah sorang lagi..sorry,masa ni mungkin die tengah tension sbb lapar k0t..muahaha!we called him ammar or abang..=)

wuwuwu..dah2..j0m tido..eh,silap..j0m study..muahaha!okay..jumaat ni ade exam lagi..waduh...suka bangat dong!..ye la sangat..ape2 p0n..h0mesick, sila pergi jauh2..cik kiQah kena re-fokus untuk score well sem ni..(^____^)

rindu kalian semua!




No comments:

Post a Comment