Saturday, August 7, 2010

remind me,pls!

bismillahirrahmanirrahim

....................................

My 1st Final Examination date will be on 20 September 2010 [okay, cik kiQah dah cuak!]
g0nna start off my engine right now..
if not, i will be suffered for the rest of my life..[tanak!]
yup, budak accounting memang kena tabah!
tak b0le tak tabah [erk!]
ngee:-D

*Aida, Fain..akak rasa macam nak pergi request dgn FBL Dean pasal hari Final kita tu nanti, parah k0t if tetap jugak proceed dgn drafted schedule tu..so, nanti temankan akak pergi dating dgn Dean..haha*

according to the drafted schedule, dah la final start awal, then abes paling lambat compared to other courses..nak tension kejappp je bole tak?

(+_____+")

p/s: Allah swt tidak akan pernah turunkan ujian melebihi kemampuan yg ada pada hamba-Nya. Setiap kejadian yg Allah swt tentukan adalah yg terbaik untuk diri cik kiQah dan semua orang..so, we must be stronger than before!

i know it's quite hard for us, but i believe there is a hidden hikmah waiting for us,


4 comments:

  1. ouh,so sweet!
    thanx mrs jishin..
    insya-Allah.i'll do my best in the final soon..=)

    p/s: i can't tahan to see your latest fabric updated..so cute!hahaha..[the price is also cute..hihi]

    ReplyDelete
  2. pasal tu kak..
    kita kene request dekat exam unit..
    agak payah la nak mintak tukar..
    sebab ramai yang dah buat cam tu..
    tpi x diluluskan..
    huhuhu

    ReplyDelete
  3. ouh..ERU eh?
    erm..takde lah..
    akak bukan saje2 nk ubah mood tukar schedule tu..
    tapi ye la..
    memang cari nahas k0t if tetap jgk proceed dgn shcedule tu..
    erm..akak nk cube jgk la..
    takp0n..nk try g consult AA akak dlu..
    huhuhu
    insya-Allah..kalau dapat tukar,rezeki kita la tu..if xdpt,ade hikmah yg kite tak taw..insya-Allah=)

    ReplyDelete