Thursday, August 19, 2010

Ramadhan Kareem

bismillahirrahmanirrahim

....................................

m0ga2 still tak terlambat untuk cik kiQah ucapkan Ramadhan Kareem buat semua readers blog cik kiQah..
sorry tak ucap awal2 sebab baru2 ni cik kiQah tak sempat nak update blog c0mel ini..hihi

anyway, harapan cik kiQah agar amalan puasa kita kali ini lebih bermakna berbanding sebelum2 ini..
yg paling penting, semua amalan kita dalam bulan Ramadhan kali ini diterima di sisi Allah swt..aminn.

Buat family tersayang,
selamat menyambut bulan ramadhan yg penuh barakah ini..
*rindu nak tengok mata panda adik2 cik kiQah time bangun sahur*

Buat semua teman2 tersayang,
selamat berpuasa kepada korang semua..
j0m puasa sambil muhasabah diri..=)
yang penting, jangan tension2..nanti puasa tak dem0k!
hehehehe

Buat diri cik kiQah sendiri,
semoga diri ini mampu meningkatkan lagi amalan sunat sepanjang bulan Ramadhan kali ini, insya-Allah
*bersyukur sebab so far cik kiQah tak pernah skip sahur..[kena bagitaw mama ni]..haha*

p/s: even setan takde p0n dalam bulan2 puasa ni, tapi jangan lah pulak kita yg amik tugas setan2 tu semua..tepuk dada tanya hati ^^



No comments:

Post a Comment