Saturday, August 21, 2010

last assignment

bismillahirrahmanirrahim

....................................

okay, macam biasa lah..
telah menjadi adat kat bumi MMU..
assignment + test + presentation + midterm dan etc
adalah satu kemestian setiap kali semester baru bermula..

makin tinggi level kita study, makin tough jgk la task2 yg kita akan dapat..
kalau tak percaya, sila tanya cik Aida and Encik Fain..
hehehe...depa lebih memahami diriku ini..

masih lagi cik kiQah ingat..
masa mula2 kitaorang dicampak dgn task2 yg boleh dikatakan menguji mental dan fizikal kitaorang..
nak sebut kat sini..
kang jd essay SPM pulak..hehehe ;))

anyway,
so far..
kitaorang ni boleh dikatakan dah sebati dgn semua task2 yg lecturer bagi..
macam2 feel dah kitaorang rasa..
huhuhu..
happy + annoying ...
erk..panjang ceritanya...

btw, utk Gamma 1 sem kali ni..
Madam Yip memang sporting abis..
ade ke pergi upload assignment question last minute..huhu
ade reason tu..
dah la susah macam ape..=.="
takpe, bak kata cik Aida kita..
ape2 p0n yg datang, kita kena fikir positif..
ngee..:-D
insya-Allah, kitaorang mampu buat yg terbaik nanti..=)

p/s: nanti nak kena score la assignment tax ni..huhu, tambah2 yg mark semua tu Madam Yip [terkenal dgn caranya yg strict tahap cipan itu]..chaiy0k!!

No comments:

Post a Comment