Sunday, August 22, 2010

korban..?

bismillahirrahmanirrahim

....................................

cik kiQah sayanggg Mr. Sim..
muahahaha!
errr..sayang ade makna okay..
erm, wahai Mr. Sim yg baek hati..
kenapakah anda upload and announce yg 7sept nanti nak buat replacement class....!!!!
sedangkan cik kiQah yg c0mey l0tey ini telah beli tiket 6Sept lagi...

bukan sengaja beli 0kay..
tu p0n Abe Apis kitaorang yg belikan..
nasib ade..
kalau takde..?
jawabnya beraya sorang2 la cik kiQah kat MMU ni..
lepas tu duk sob..sob..sob...
erm, macam biasa lah..
kalau ikutkan theory Economic..
when it comes to the Hari Raya season, consumer [kita lah tu] will demand more on bus ticket and supplier [orang yg jual ticket] will tend to increase the price level in order to enjoy more profit from the sale.
hahahaha..k0nfem Mr. Elsadig sayang lepas ni..acewah!

haih, macamana ni ..?
takkan nak pergi tebalkan muka minta Mr. Sim re-arrange date tu..
tengok la caner nanti..
kalau tak..
terpakse korban kan......
hehehehehehehe...


korban ape..ada dua possibilities kat sini yg mungkin cik kiQah amik nanti..;))
  • korbankan ticket bus yg dah dibeli ituuu..
  • korbankan class yg Mr. Sim nak replace nanti [kira skip class lg la]

tapi cik kiQah tengok la kan..
percentage yg paling banyak jatuh kat 2nd possibilities ituu..
bagaimanakah ini bole terjadi..?

muahahahaha!
kita tunggu dan lihat sudeyh!

No comments:

Post a Comment