Saturday, August 7, 2010

jatuh cinta

bismillahirrahmanirrahim

....................................

hehe..gempak tak title kat atas tu..
upss..itu bukan apa2 okay..
let me tell you..

buat masa sekarang..
cik kiQah tengah "jatuh cinta" dengan movie epilog syurga cinta 
ouh..cik kiQah agak meminati lakonan Fida dan Zizan Nin..
huhu..mungkin gandingan mereka berdua tidaklah se-HOT Awal dan Heliza...
tapi for me, it was a nice combination..hihi, fairly nice =)

Mia [adik kpd Irham] was extremely cute ok..i like that girl so much!hihihi
cute tapi naughty..(^___~)

Cikgu Siti Syuhada lakonan Fida agak menarik perhatian cik kiQah..tambah2 dgn senyuman Fida yg manja2 gitu..cantik dan sopan~

Zizan Nin punyer lakonan cik kiQah bole bagi half je la k0t..sebab Zizan nampak agak serabai dlm cerita tu..[tiba2 rasa macam juri yg bagi komen kat AF..haha]
tapi Zizan tetap sukses bawa watak Irham yg giler playb0y ituuu..^^

tapi overall, i like that drama so much!
btw,
moral of the drama yg sempat cik kiQah amik adalah..
se-play boy mana p0n lelaki, jauh di lubuk hati mereka pasti inginkan calon isteri yg solehah dalam hidup mereka..
tapi persoalannya,
ade sesiapa yg teringin nak ada pakwe or mungkin bakal suami yg playb0y ke..?
huhu..tepuk dada tanya hati..
so, lelaki..sila jangan play2 dgn kitaorang eh..:-D

hehe..betul tak?
ke salah...erk!

whatever it is,
wanita adalah perhiasan dunia paling indah yg diciptakan oleh Allah swt untuk melengkapkan iman seseorang lelaki..=)
that's all.

so glad to be a wanita,

No comments:

Post a Comment