Tuesday, August 24, 2010

can't wait!

bismillahirrahmanirrahim
....................................

Alhamdulillah...
cik kiQah bersyukur sangat2..
m0ga2 cik kiQah berpeluang jumpa kalian semua nanti...=)
yang paling penting sekali..
cik kiQah amat berterima kaseh kepada kak yuni tersayang..
hehehe..sebab dia memang terbukti sayangkan adiknya yg c0mel ini..kehkehkeh
thanx sis...!
luv.luv.luv.luv.luv..!!

and VVIP in my heart is my macho abg edel..
erk..tak lama lagi dah nak jadi daddy..haha
*ingat lagi mase abg edel cakap kat cik kiQah yg dia sendiri tak percaya akan jadi daddy nanti*
hahahaha..kelakar je die tu..;))
thanx abg edel sbb concern dgn adikmu ini..hehehe
serious cik kiQah tak sabar nak j0in korang sume..
jap..j0in utk ape tuuu..?
uppss..biar lah rahsia..
sebab ini bukanlah semata2 utk berseronok ke ape..
tapi ini lebih kepada memenuhi permintaan mama dan papa kesayangan kami..
insya-Allah...
sem0ga kami sekeluarga sentiasa dalam rahmat Allah swt..aminn.

p/s: semoga rindu ini diberkati Allah swt..=)

No comments:

Post a Comment