Tuesday, July 20, 2010

welc0me to cik semut c0mel

bismillahirrahmanirrahim

...................................

hehe..title kat atas tu khas untuk cik semut sorang je taw..!
takde orang laen dah...
cik semut ni la orang yang paling cik kiQah sayang kat MMU ni...
cik semut la orang yang banyak tolong cik kiQah dikala cik kiQah kesusahan..
kadang2 terasa diri ini tak layak mana nak berkawan dgn cik semut yang c0mel itu..hihi
mana tak nya..cik semut ni tak pernah menolak untuk tolong cik kiQah..
yang paling best masa pergi klinik aritu..
hihihi...dek kerana cik kiQah tension study..
cik semut ni la tolong drive cik kiQah pergi klinik amik ubat..
nasib tak kena check dgn pakar sakit jiwa..muahaha
tapi..yang paling best,
cik kiQah amat enj0y naek kelisa c0mel cik semut itu..
hahahaha...macam2 taw ada dlm kelisa die..nak ape, sebut je..konfem ade dalam tu..muahaha

ape2 p0n, minta maaf kepada cik semut kalau2 cik kiQah tak dapat jadi sahabat yang terbaek buat die selama ni..tapi bagi cik kiQah sendiri, orang macam cik semut amat2 lah sukar utk cik kiQah bertemu lagi..

*cik kiQah sayangggg cik semut*

p/s: cik semut adalah panggilan manja khas cik kiQah bagi untuk kak zini c0mel..nak tahu kenapa?..sila lah ke bl0g beliau..hihihi..

cik semut ku c0mel,

2 comments:

  1. Aduhai, segannya baca entry ni. Xde ape yg spesel sgt pn dgn Cik Semut ni sampai nak kene ada welcoming entry. Huhu...

    Apa pun, glad to know u too. Muge ukhuwwah yg terbina kekal abadi selamanya. Akak pun sayang Iqa! Take care ye~ ;)

    Oh ye, Happy belated birthday. May Allah bless you always. x sure sebenarnya bape hb. Hari tu baca psal surprise kek kat blog Hani. :D

    Salam rindu dari Terengganu~ ^_^

    ReplyDelete
  2. hehehe..ade la kak speselnyer..jgn isau..iqa kenal cik semut ni siapa..hehe..seronok dpt kawan dgn cik semut..hihi

    me too, happy to be friend with u.insya-Allah,ukhuwwah kita unlimited punyer la kak..jgn isau ok..hehe.akak p0n kena take care gk..jgn xmkan ye..nnti gastrik..ngee:D

    hehe..thanx kak..its ok,birthday iqa xpenting p0n..surprise beday kek tu p0n iqa tak minta,dieorang yg buat..syukur alhamdulillah..

    salam rindu disambut baik dari melaka^^

    ReplyDelete