Sunday, July 11, 2010

too much to express (^_^)

bismillahirrahmanirrahim

.....................................

generally...

  • minggu ni cik kiQah agak busy dengan assignments dan tutorials bagai...
  • selera makan still maintain [ape kena-mengena..?]
  • tapi yang tak best, asyik2 nak moody je dgn orang ramai [especially En. Peace Dudes..sorry (-_-)]
  • disebabkan tasks yg agak banyak plus coming midterm exam is around the corner, cik kiQah agak tak sempat nak update bl0g c0mel ini [muahaha]

specifically...

  • assignment Management Accounting 2 terbantut sebab MMU nyer internet connection mcm sengal tiba2=.="
  • tension sebab my lappy dah hampir nazak tahap baboon =.="
  • hormon makin tidak stabil bila ditambah dgn tutorial yg banyak =.="
  • takpe..rilek2x [bak kata cik kikin a.k.a my lecture and tutorial mate]
  • tapi hati tetap tak tenang sebab keja belambak nak kena setel =.="
  • as what we've planned last week,cik kikin stay kat rumah cute cik kiQah sebab nak handle group assignment [yeah!]
  • tahap kegilaan makin bertambah bila corporate finance memaksa kami utk refer 30-50 journals as our references =.="
  • mana nak cari journal banyak macam tuuuuu.....?!!!!
  • erghhh...!
  • 2 hari my lappy bekerja keras sebab kena tolong kami cari benda alah tu semua =.="
  • cik kikin dan cik kiQah makin gila terjerit-jerit dalam bilik sebab dah sampai tahap tak larat nak menghadap laptop =.="
  • 0kay, kami telah tersalah buat citation & footnotes utk assignment itu =.="
  • ergghh..!!!!
  • kena redo semua...!
  • gggrrrrr...!
  • 0kay, jam da pukul 10pm
  • cik kikin cakap, " jangan teng0k jam 0kay..?deal..?"
  • [dalam hati nak gelak,tapi mulut da tak larat nak mengukir senyuman dan suara dah tak mampu keluar]
  • i just replied her, "0kay"
  • kami terus memerah otak bagai nak pengsan [tiba2 kami rasa macam student yang amik business as our major]
  • pleeeeeaaaaasssssseeeeeeeeeeeeeeeeeeee..!
  • Dear Dr. Devi...
  • kami accounting student...major in accounting..kenapa buat kami macam ni..(-_-)
  • cik kiQah dan cik kikin terus berusaha lagi..
  • nak muntah+nak tercekik+nak terlompat+nak terkedek and etc...
  • semua kami berdua tahan...!
  • [tiba2 rasa macam tengah buat satu cerita sensasi bagai..hahaha]
  • akhirnya!
  • kami dapat siapkan assignment corporate finance hari ni!
  • alhamdulillah!
  • tak sangka!
  • berkat kesabaran dan kegilaan+kesengalan yang kami pertahankan [ayat bajet best]
  • kami berjaya!
  • fuhh!
  • [kepada cik aida,sila highlight,kami sudah berjaya siapkan assignment Co. Finance]
  • hahahahaha..tiba2 nak bangga tak pasal..
  • markah tak tahu lagi dapat berapa kan..(^_~)
  • takpe..janji dah berusaha sebaik mungkin!
  • dah la..panjang sangat..nanti orang tak nak baca [ada cik kiQah kesah..?]
  • 0h tidak..tidak..
  • hahaha
  • whatever it is..
  • midterm is coming soon..wh0oaa!
  • can't wait f0r that [memang best la sgt kan,banyak giler nak kena c0ver =.="]
  • but.....!
  • benda yang paling menaikkan semangat cik kiQah sekarang ni..
  • tadi......
  • cik kiQah dah beli tiket bus nak balik kampung....!
  • 0uuuuhhh...seronoknya saya...seriously saying here!
  • seronok 0kay!
  • eh..j0m la..
  • beta mau beradu dulu..
  • es0k ada class..
  • till then..pls pray f0r my best eh^^


p/s: dear hajar, thanks a l0t sebab sanggup drive cik kiQah dan hanny maness pergi jalan2 satu melaka hari ni. Agak penat tapi best sebab banyak tempat baru cik kiQah dapat detect [erk]. Nanti kita pergi pantai Klebang lagi & minum coconut shake versi0n goyang tu puas2 0kay (^_~). At least, you guys dah help me reduce my stress level. Thanks again dear!Let's us struggle f0r the midterm exam!



sekian, kasih diterima [erk ]




3 comments:

  1. semoga anda berjaya sbg accounting student..
    ikhlas dr student HR...huahua

    ReplyDelete
  2. erk..alamak!bagaimanakah budak ini b0le masuk sampai sini..hahaha..btw,ni sejak bila konfiden semcm cakap diri tu amik HR..?ad0ii..suke buat kejutan mendadak die ni..=.="

    ReplyDelete
  3. tu la psal..ingatkn ne blog cik KIqah mane la..:p
    btul la..sem ne kn ade sbjek HRM...huahua

    ReplyDelete