Saturday, July 3, 2010

thanx cikgu Neo!!!

bismillahirrahmanirrahim

.....................................

hehe...hi semua!..eh,eh..asal cik kiQah tiba2 terjah bl0g c0mel pagi buta macam ni...?
ala...cik kiQah baru lepas abis buat tut0rial FAR2 tadi...pergh..susah betol chapter FRS 138:Intangible Asset...erm..nasib baek x masuk midterm..muahahaha! [konon tak masuk final..haha]

tengah duk sy0k buat bl0g walking pagi2 buta ni...macam biasa la..sebagai seorang anak murid bl0g yang berdedikasi [sengal],sebelum tid0 harus membuat lawatan ke bl0g2 cikgu saya...hahaha...antaranya cikgu Neo!

well..so far,cikgu Neo yang update blog dia..so,he supposed to get award fr0m his w0rk d0ne [b0deks]. Maksud cik kiQah,bila cikgu Neo update bl0g dia,then cik kiQah buat bl0g walking kat site dia,then of course bl0g traffic dia increase..wakakaka!..erk..?ye ke macam tu..?!

0kay!be serious!just n0w cikgu Neo telah share sesuatu yang amat menarik perhatian cik kiQah...hahaha..apa lagi,my favourite search engine la...g00gle chr0me!wh0aaa..[kec0h je]..haha!

seri0us beb!extensi0n yg google chr0me provide semua best si0t especially Awesome Screenshot: Capture & Annotate [arap2 betul aku eja..haha]..dah la speed google chr0me ni laju macam ape..lepas tu ditambah pulak dengan extensi0n bagai...hahaha..sy0k!sy0k!sy0k!

meh sini..cik kiQah mau t0rai kehebatan extensi0n ini..lalala

p/s:macam biasa lah..untuk pic yg lebih berkualitas,sila click2 eh..haha!


cantik tak hasil kerja tangan cik kiQah..?
hahahaha....[time ni tengah tensi0n sbb nak print out taxati0n nyer tut0rial tak dapat2..huh..!

nak teng0k lagi x..?
j0m..j0m!




ngahaha!teng0k tu..betapa cintanya cik kiQah kat MMU..
yang cik kiQah rounded dgn red color tu..cik kiQah yg bayar [eh,bukan2..parents yg bayar]
then yg cik kiQah rounded dgn green color tu JPA yg bayar..ngee..!sayanggg JPA!
btw..sila highlight yg trademark il0veMMU itu..hahaha..!

tiba2 cik kiQah teringat dulu cik kiQah pernah teng0k ada orang c0nteng kat dalam female t0ilet dengan perkataan Money Maker University {MMU}..haha..terus cik kiQah duk buat muka blurr2 sebab benda tu macam baru bagi cik kiQah..lalalala..apa2 je la!

0kay..cik kiQah mau sambung buat tut0rial tax pulak..nanti kita main c0nteng2 lagi 0kay!..s0n0t taw!kalau tensi0n ke ..b0rim ke..sunyi sepi ke..hahaha.feel free t0 join me...wakakaka!

anything to kn0w, just directly click here 
pheww,



No comments:

Post a Comment