Tuesday, July 13, 2010

selamat hari lahir

bismillahirrahmanirrahim

.....................................
"selamat hari lahir buat seorang puteri yang bernama Annur Afiqah Bt Mohamed,
sem0ga dirimu dipelihara Allah swt di dunia juga di akhirat kelak
tabahkan hatimu untuk segala ujian mendatang,
jadikan segala ujian itu sebahagian dari hidupmu dalam melengkapkan perjalananmu di atas muka bumi ini,
semoga dikurniakan kesihatan yang elok sepanjang kehidupanmu di dunia ini, dan
semoga dikurniakan iman yang abadi untuk dirimu terus beribadat kepada-Nya"

p/s: terima kasih yang tak terhingga kepada semua yang cik kiQah sayang sebab sudi wish my brithday..huhu..dah tua da cik kiQah..so,automatik jarak dgn-Nya pon makin dekat kan?..anyway,thanx a lot to Mama untuk sms yang amat bermakna buat cik kiQah tadi, tak lupa jugak buat Papa yang paling cik kiQah sayang,thanx Pa sebab sanggup call iqah waktu pagi semata2 nak wish birthday untuk iqah (terharu sebab Papa sempat doakan untuk iqah even dalam phone sekalipun),buat kak yuni jugak,thanx sis sebab sudi wish kat adik c0mel anda ini..lala,juga thanx a l0t to my dearest En. Peace Dudes untuk sweet wish itu (^_^) dan thanx a lot to my bestfriend, kunis sebab still ingat my birthday ^^ cik kiQah sayang kamu semua! insya-Allah,m0ga2 semua yang didoakan akan dimakbulkan Allah swt satu hari nanti =)

selamat hari lahir,

No comments:

Post a Comment