Monday, July 19, 2010

penangan budak bernama F@!N

bismillahirrahmanirrahim

....................................

haha..title kat atas tu macam gempak je kan..lala
ala..ade sebab cik kiQah type title tu..bukan saje2 tawww!
ngee..macam ni..
lately,budak fain ni dia bawak virus selsema+batuk die kat dalam class..
so..t0day, cik kiQah sudah dapat merasa virus ituu..0h tidak!
nasib badan la sebab antibody lemah..T_T
anyway, dek kerana b0san revise MA2 [pergh!b0san tak b0san,es0k midterm,so nak tak nak kena pulun]
cik kiQah buat blog walking kt bl0g si fain ni..
patot la tadi after class FAR2 dia tanya macam mana nak masak sup ayam..muahaha!
tiba2 budak ni tanya pasal nak masak sup..k0nfem ade sebab neh..!muahaha..
tup..tup..teng0k dia dah upload sup yang die masak..
tapi....!!!
k0ntr0versi k0t..
sebab dia cipta recipe sendiri..wakakaka!
sup+tom yam=sup tom yam...
tapi takpe la..janji halal utk dimakan dan yang paling penting..perut kenyang!
ngahahahaha..

in conclusion, untuk juadah berbuka nanti, cik kiQah dah plan nak masak sup ayam...tapi bukan sup tom yam ayam..muahaha..(^_^)




p/s: sila highlight: budak accounting sememangnya pandai memasak..tidak kira lelaki mahupun perempuan...erkkk...!

rasa macam nak demam je,

2 comments:

  1. anti biotik akak lemah la....heheeh..sedap kot recipi sy...akan kuar d pasaran tak lama g...huhuh

    ReplyDelete
  2. erk...!muahaha..nanti b0le la tapaw dlm bekas akak yg bertaun korang simpan tu eh..hahaha =.="

    ReplyDelete