Sunday, July 11, 2010

kenapakah..?

bismillahirrahmanirrahim

....................................

  • first lecture amat memb0sankan cik kiQah =.=" actually,takde la bosan si0t tapi cik kiQah yg takde mood nak f0kus pagi td [reas0n: mengantok!]
  • hari ni cik kiQah puasa [erk!perlu ke bagi taw.?]
  • tadi cik kiQah sahur dgn burger spicy chicken McDeluxe [ekekeke] 
  • terkulat2 nak abiskan satu burger tu sebab pedas [muahaha, sapa sur0 beli yg spicy punyer..?]
  • tempoh utk bersahur memakan masa selama hampir 45 minit [nasib tak makan depan pakwe sendiri, kalau tak, entah apa rupa cik kiQah time tuuu...haha]
  • well,macam biasa la,lepas s0lat subuh,sunat utk tid0 kembali [erk!ajaran sesat]
  • kerana tid0 tanpa ada niat nak bangun balik,akibatnya,cik kiQah lewat pergi 1st class [FAR2 plak tu]
  • takpe..cool+steady+rilex [tapi memang da gelabah la tadi..hahaha]
seterusnya..
  • btw,tadi cik kiQah terpaksa melihat satu adegan maksiat depan mata [tak perlu sebut k0t]
  • erm,masa on the way nak balik rumah,ade accident berlaku depan mata cik kiQah [panic 0kay]
  • alhamdulillah,takde yg cedera..cuma kereta remuk sikit [takpe,budak mmu kaya2..muahaha]
  • tapi chinese guy tu agak tension sebab bontot kereta dia kena rempuh dgn kereta lain [tu la,drive laju sangat..ish,ish,ish]
  • tiba2 cik kiQah pergi nganga depan tu [macam terlibat pulak dgn accident tu..hahaha]
  • cik kiQah nak pergi la jugak join the cr0wd tengok accident tu..
  • tapi tahap keletihan+kemengantokan lebih mendahului segala2
  • s0..better aku balik [ni cakap dgn diri sendiri]
  • masa on the way nak turun gate MMU tadi..
  • dalam hati asyik duk risau takut2 kena kejar anjing macam last week [scary 0kay]
  • si0t punyer anjing!
  • taw la cik kiQah c0mel p0n [erkkk]
  • alhamdulillah..
  • line clear!
  • suke (^_~)
  • tapi..masa tengah jalan nak balik tu.
  • tiba2 aunty sebelah rumah tegur..
  • nasib tak melatah depan2 tu [kalau tak memang keluar macam2 la kan]
  • aunty tanya dah makan ke bel0m..
  • apa lagi,memang jawab belom la sebab puasa kan..muahaha!
seterusnya lagi..
  • masuk je rumah tadi.
  • terus grab kunci bilik sebab tak sabar2 nak pel0k bantal bucux cik kiQah..
  • niat nak continue tid0 tapi...upppssss
  • ade emergency la pulak!
  • nak taw apadia...?
  • biar lah rahsia..[sengal]
  • hahaha..
  • sekian!


nanti nak bukak puasa dengan ape eh,




No comments:

Post a Comment