Sunday, July 4, 2010

it is coming (^_^)

bismillahirrahmanirrahim

.....................................

m0ga2 cik kiQah berpeluang untuk ada masa tu...
insya-Allah =)
ye la...
sekarang ni..
mood nak makan cake chocolate indulgence dari secret recipe dah mula terasa...
ad0iii...
macam2 hal...haha
erm..
aritu dah pergi usha...tapi chocolate indulgence da habis kena rembat...
erm..nasib badan la..
da takde rezeki cik kiQah..kan..?
yang ada durian cheese cake..euw!tak suke...
eh..pasal apa pulak tiba2 duk type citer pasal cake ni..
ngeee...=D
faham2 je la..
hahahaha...
erm..tapi tahun ni..cik kiQah rasa takde cake k0t..
sebab...
semua orang takde dgn cik kiQah sekarang ni...
Mama,Papa and adik2 p0n kat kampung..
erm..
Encik Peace Dudes p0n tengah bahagia bercuti kat Egypt tu...
[tiba2 nak buat ayat em0 bagai]
hahahaha..
alaaaa...rilek la cik kiQah..
yang penting..
minggu birthday awak tu nanti..
ade MIDTERM EXAM okay!
waaaa...tak suke nyer saye....s0b~s0b~


p/s: j0m celebrate Midterm-day, bukan Birth-day..hahaha! [Encik Peace Dudes,saya nak hadiah yang special taw]...sila highlight itu perkataan 0kay..muahaha...?erkk..=p..nasib awak la..dapat awek sengal macam ni..hahaha

1 comment:

  1. Salam Ziarah..

    Insyallah saya akan baca entri yg lain nanti!

    ReplyDelete