Tuesday, July 27, 2010

i likeeee...!

bismillahirrahmanirrahim

....................................

hai semua!
acecece...bajet macam satu dunia kenal..muahaha!
takpe..janji hidup bahagia..erk!

okay2..let me go straight to the point
k0rang ingat tak cik kiQah pernah cakap pasal cik kiQah ada beli barang via online?
muahaha!
[ini k0nfem En. Peace Dudes tak suka..ade cik kiQah kesah?ngahaha]
okay..sebenarnya,cik kiQah agak susah nak beli2 online ni..sebab takut tertipu dgn quality barang yg dijual
tapi..entah kenapa..tiba2 hati ini memberontak giler2 bila cik kiQah terjah ini blog
blog ni menjual pelbagai jenis fabric imported from Japan..
aduh..tension2
bukan sebab tension dgn blog tu..
tapi tension dgn diri sendiri..tak tahan tengok fabric yg dijual semua lawa2..
yang paling penting...
quality fabric tersebut..superb!
dah la corak fabric semua c0mel2..tergugat2...

sebagai seorang yg mementingkan quality daripada quantity..[copy paste ayat cikgu accounting masa sekolah menengah dulu]
cik kiQah agak teruja mahu mencuba kain yg nunogatari jual..
tapi ye la..
nak beli memang mudah..tapi nak korek duit kat mana..?
hahaha..takpe,janji jujur dgn parents..muahaha!
nasib baek la mama baik hati aritu..
last2 dapat jugak beli fabric tu..tapi yg bisingnya orang kat sana..hahaha

sekarang,
cik kiQah dah dapat fabric tu..
waduh2...kainnya bagus bangat dong!
serious!
tak percaya?
j0m datang rumah cik kiQah tengok..erk!
hahaha..
tapi jujur cik kiQah cakap,
fabric yg nunogatari jual memang superb beb!
nanti sesiapa yg berhasrat nak beli fabric utk buat baju kurung masa raya nanti..
sila2 lah terjah nunogatari yek!
k0nfem korang cairrr punyer...
ni particularly untuk girls je la..
untuk boys p0n b0le jugak..
tapi k0rang beli fabric tu nak buat ape je..hehe..takpe, b0le hadiahkan kat ibunda tercinta kan?!

special note to Mrs. Jishin,
thanks a lot ya!
it was a great fabric i've ever seen
yg paling syok,once sentuh fabric tu,konfem nak sentuh lagi..hihi
seriously said, i'm happy to be one of your customer
insya-Allah ada rezeki nanti cik kiQah order lagi
tapi kena tunggu sale la..
sebab harga fabric tu p0n agak best..hahaha
whatever it is, the price was quite reasonable for the quality served by the fabric
so, it deserves to be priced like that..hehe

untuk keterangan lebih lanjut, sila layari blog nunogatari (^___^)

happy mode


No comments:

Post a Comment