Friday, July 16, 2010

i L0VE my stuff

bismillahirrahmanirrahim

....................................

cik kiQah sayang barang2 cik kiQah
so please,
kalau ada yang nak pinjam..
bagitaw dulu el0k2..
jangan pakai bedal je..hehe
tapi kalau bole..
cik kiQah nak anda faham
cik kiQah bukan jenis yg kedekut..
tapi cik kiQah kurang selesa berkongsi certain things dengan orang..
mungkin di mata orang cik kiQah ni jenis yang x kesah..
tapi when it comes to this matter
cik kiQah agak selfish..
sorry to say
masing2 ada personality tersendiri
cuma cik kiQah nak pesan..
barang2 milik cik kiQah
cik kiQah sukar untuk kongsi dengan semua orang even orang tu da bertahun cik kiQah kenal
melainkan kak yuni or adik beradik cik kiQah yang laen
bukan kedekut tapi cik kiQah ada reason sendiri..
sebab bagi cik kiQah..
bila barang tu cik kiQah tatang bagai minyak yg penuh
then orang lain guna..
tak best la bila nak guna balik..
tapi tak semua barang cik kiQah tak suka kongsi
cik kiQah highlight kat sini
barang2 yang cik kiQah amat sayang
banyak...
antaranya
slipper hush puppies 
pakaian cik kiQah
etc.
so...
apa kata k0rang..?

p/s: bukan senang nak kongsi barang yang kita sayang,jangan mudah set mind yg cara orang lain sebijik macam cara kita,so,bila kita dah pinjam barang orang,pandai2 la jaga barang tu elok2,sebab it belongs to other people,not urs. Dan yang paling penting, jangan lupa pulang kan ye..(^_^).cik kiQah suka jugak pinjam barang orang dulu, tapi diri sendiri rasa tak selesa bila pakai/gune barang orang..huhu..lagipun..parents p0n tak galakkan pinjam2 barang orang ni..(^_^)

smile,

2 comments:

  1. Sis , blog sis neh menarik la cam neh enh saya nak buat blog menarik cam neh? then, tumpang tanya, boleh bagi tips tak?


    http://amenotipusitusanasini.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. yeap!huhu..menarik ke?saya just buat yg basic punyer design je..semua provided by blogger da..cuma yg certain gadget tu saya banyak tgk tutorial utk buat blog..if you nak buat lebih menarik dari blog saya ni..try usha kat my teachers' blog kat left side blog ni..mybe kena buat slow2 dulu..btw..kena ingat jugak,pemilihan color utk sesuatu design tu agak penting..huhu..mcm saya..saya suka combination of sky blue,baby pink and purple..maka terjadi blog yg ranggoli ini..lala=)

    ReplyDelete