Saturday, July 24, 2010

here i c0me!

bismillahirrahmanirrahim

....................................

yeehaaa!
hehe..sorry..terlajak seronok nak balik kampung..serious tak sabar nak jumpa mama,papa and adik2..ya Allah,kalau b0le nak terbang terus sampai ke kelantan..muahaha! [erk..!]

well, ini la sindrom orang yg dah lama tak balik kampung kan..ekekekeke
takpe la..janji waras lagi..hahaha..

btw,
tadi co. finance agak menakutkan la soalan die..
fullaweyh...tak sangka Dr. Devi dah besar sekarang..hahaha
dulu..masa Beta year, dia buat soalan principle finance punyer la senang, tapi sekarang..oh tidak lagi..muahahaha!
so..in conclusion..yg dah lepas, cik kiQah dah p0n usaha semampu cik kiQah b0le, so..yg penting sekarang cik kiQah tawakkal banyak pada Allah swt agar dimurahkan rezeki cik kiQah..
huhu, after midterm break ni, ada exam lagi =.="
so, tak sure lagi balik kampung ni bole study ke x..hahaha
tengok la kat mood macam mana nanti..lalala

alamak!nak kena packing barang [part yg paling malas sekali bila nak pergi mana2]
0kay, till then, cik kiQah rasa macam nk packing barang2 dulu..then nak kemas rumah sikit bef0re berangkat ke melaka sentral..hehehe..
*doakan cik kiQah selamat pergi dan kembali*


p/s: kepada En. Peace Dudes, cik kiQah balik kelantan dulu yeah..haha!

happy holiday!

No comments:

Post a Comment