Thursday, July 1, 2010

bunuh diri..?!

bismillahirrahmanirrahim

....................................
k0rang pernah layan tak m0vie k0rea yg giler femes dulu2...ala,winter s0nata tu..yg lagu die best si0t tu..[kantoi pernah layan jugak!]..erm..k0rang taw tak [tak taw],her0 ke-2 m0vie tu bunuh diri...ish3x...sebab?..erm..cik kiQah tak dapat bagi 100% komisyen..eh,eh..silap..cik kiQah tak dapat bagi 100% gerenti benda ni betol..tapi dah ramai yg heb0h pasal berita ni..apa2 p0n..if you want t0 kn0w m0re,google je la mana2 website yg pr0vide details pasal ni..haha!
by the way...
Nauzubillah...minta jauh la benda2 macam ni...0kay..mari sini cik kiQah nak st0ry sikit pasal her0 ke-2 winter s0nata ni a.k.a Park Yong Ha yang baru2 ni dinyatakan telah mengambil jalan b0d0h [bunuh diri] hanya kerana sebab2 yang tertentu...

yang cik kiQah rounded dgn pink c0lour itu...hmm..



hensem2 macam ni p0n b0leh ambil jalan singkat g bunuh diri...masya-Allah~

p/s: dengar kata,mamat ni bunuh diri sebab tensi0n dgn masalah business dia sendiri plus ayah dia yg tak sembuh2 dari penyakit kanser...hmm..he supposed to think wisely bef0re he decides t0 commit suicide..bersyukur sebab telah dilahirkan dengan agama Islam yg sememangnya mengutuk keras sesiapa sahaja yg bunuh diri..hargailah dan sayangilah anugerah nyawa yang Allah swt bagi kat kita..0kay?

macam2 hal la sekarang,


No comments:

Post a Comment