Sunday, July 18, 2010

bila tension

bismillahirrahmanirrahim

....................................

bila cik kiQah tension..
apa cik kiQah cuba buat..?
cepat teka..!
hehehe...
kalau tension..nak tido konfem xb0le sebab ye la..mane b0le tension masa tid0..eh,silap,mane b0le tido masa tension..muahaha!

hari ni..dek kerana tension seharian pulun MA2 nyer subject, cik kiQah rasa macam rimas..tak nak revise MA2..tapi nak buat something, tiba2 nak start buat konflik dalaman..gagagaga [bajet seharian, padahal tolak tambah dengan main2 bagai,separuh hari je revise MA2..kehkehkeh]

tapi!
sebab cik kiQah telah dilahirkan sebagai seorang anak perempuan yang amat c0mel kepada papa dan mama [erk!],so..tadi, once cik kiQah rasa dah tak b0le nak proceed dgn MA2 revision, so cik kiQah decide nak masak nasi lemak!..hahahaha

so,cik kiQah p0n polish la skill yg tak seberapa ni dengan memasak nasi lemak [tak taw la sedap ke x kan..haha]
f0r the time being, cik kiQah rasa betul2 bersemangat nak continue revise the MA2 subject even it was a quite bored [memang kena study la, kalau x ape aku nak jawab midterm nanti (-_-)..]

s0, after maghrib nanti nak date dgn hajar..hahaha..dah En. Peace Dudes takde kat Malaysia, so kena date dgn hajar je la kan..ngee =D [memang nak ketuk la kalau gatal2 pergi buat date dgn anak teruna orang tak masal kan?]

muahahaha!uppss..cik kiQah sudah mula mengalami sindrom sengal..gagagaga

till then, mau solat maghrib dulu..nanti dear hajar menunggu pulak..karang belum sempat cik kiQah merasa nasi lemak tu..alek2 kena ngadap pinggan mangkuk tingkat je nanti..erk!

harap2 sambal bilis tu tak pedas,

No comments:

Post a Comment