Saturday, July 31, 2010

balik melaka

bismillahirrahmanirrahim
....................................


okay,cik kiQah tengah menghitung jam...
wuwu..tak sampai 3 jam lagi cik kiQah terpaksa melangkah pergi ke terminal bus..[ayat bajet sedih ni]
takm0 balik melaka...!!!

0kay, takpe..
kena kuatkan semangat..!
tak b0le cengeng2
huhu..

yang penting..
kena fikirkan untuk masa depan..[banyak nak kena fikir]
lepas tu..tak campur tolak lagi dugaan yg mendatang..
bak kata kawan cik kiQah tadi..
ada masa kita bergelak ketawa..ade masa kita kena jugak bertegas..
mula2 tu tak faham sangat apa yg dia cakap..
tapi bila ingat balik..fikir balik..
0kay!cik kiQah sudah faham..ngeh3x

btw,
j0m kita check list barang2 yg papa dan mama cik kiQah bekalkan untuk puteri kesayangan depa..
hihihi...;))

tempoyak
sambal daging (serunding daging)
ikan kering (ikan masin)
keropok ikan
budu

hihihi..yg tengah dalam proses lg buah rambutan...tunggu papa petik kat pokok belakang rumah tuu..lala..sedap woo..nasib pokok rambutan tu tinggi..kalau tak da lama cik kiQah guna skill girl power panjat pokok tu..[memang nak kena sental dgn mama la kan]

hehe..ape2 p0n..bekalan yg paling cik kiQah suka sekali ialah kasih sayang papa dan mama yg tak pernah putus untuk cik kiQah..=)

p/s: 0kay, j0m packing barang2. Lusa da start class. Lepas tu exam midterm lagi..lalala..ouh!bestnyerrrr..=.="

(^____^)
  • buah kurma

2 comments:

  1. nasib baik pokok rambutan tinggi ek?.. hikhik.. kalo tak licin.. ^__^



    Aiz latest entry
    Kau tahu tak ape bende atas tu?

    ReplyDelete