Tuesday, July 13, 2010

apa anda rasa?

bismillahirrahmanirrahim

.....................................

apa anda rasa bila umur anda semakin meningkat?
adakah anda tidak merasa apa2?
0h..itu memang bahaya..
hahaha..
apa aku merapu ni..?
takde...cuma nak highlight kat sini..
semakin hari..umur kita semakin meningkat..
so..pandai2 la kira amalan di dunia dan juga bekalan kita di akhirat kelak...
ingat, hidup kat dunia hanya pinjaman semata2...
Allah swt dah state dalam Al-Quran..
semua hidupan yang bernyawa..pasti akan menemui ajal nanti..
so,tak payah la nak bangga dengan apa yang kita miliki sekarang..
sebab..
nanti nak tak nak..kena let go jugak semua tu..kan?
tepuk dada..tanya hati sendiri..
till then..tingkatkan prestasi..elakkan kontroversi [erk,macam penah dengar je statement ni]
muahahaha!



(^____^)


No comments:

Post a Comment