Monday, June 21, 2010

tak larat vs. award..!!

 bismillahirrahmanirrahim

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

hari ni cik kiQah puasa lagi..ciitt [tu p0n nak bagitaw ke?haha]..agak tak larat ni..[sapa sur0 sahur teguk air mineral je?]..hurmm..sabar2..kena sabar..[hihi]..

tadi,balik dari class je..dalam kepala ni fikir nak tid0 terus je..tapi takde la mengant0k tahap gaban p0n..cuma badan je tak larat..[abis orang laen kena tempiasnya,s0ri eh]..

huhu...then dengan separa sedar [cehh], cik kiQah bukak mata perlahan2..tengok hp...alamak!dah pukul 6ptg...!!erggghhh..asal la b0le terlajak sampai ni...=_=" [dengan mamainya,cik kiQah terus g toilet sampai terhantuk kepala dekat pintu t0ilet tadi,nasib baek housemate memahami..haha]

0h ye,tujuan cik kiQah tulis entry ni bukan sebab nak berceloteh pasal kemamaian cik kiQah tadi,tapi cik kiQah nak habaq mai [abis la,kedah language k0nfem fail],t0day i received one l0vely award fr0m miss am0i cantik a.k.a cik afikah. Thanx a l0t dearie. U make me feel alive..[p0yoss]

j0m-j0m..meh sama usha award yg cutie ituuu...lalala;))


c0mel kan....? (^_^)

0nce da dapat award cute ini,cik kiQah diminta utk jawab 2 simple questi0n..0kay je ^^

1. What d0 y0u feel t0 kn0w that y0u g0t this award?
rasa macam nak peluk cium cik am0i cantik itu...hahaha

2. List d0wn 7 bl0g that deserve this award.
erm..since my bl0g is newly established, s0 if sapa2 yg rasa die deserve utk award ini..kindly take it as yours..^^


thanx a l0t dear~




No comments:

Post a Comment