Sunday, June 20, 2010

the st0ry behind cats' pics


jangan pernah berhenti utk capai impian kita



alamak!!tapi kadang2 ada juga dugaan tiba2 datang...beware!



erkkk...!!bila kena duga,jangan mudah gelabah...kalau p0n tak dapat control gelabah tu,cepat2 c0ver..haha



gunakan segala keistimewaan yg ada pada diri kita



stay c0ol je anytime and anywhere =D



cuba utk terus melangkah ke depan dan bersaing secara sihat



jangan lupa utk selalu berhati2 dalam apa jua tindakan yg kita ambil



perlu yakin dengan keputusan yg di ambil



jangan pernah takut dengan cabaran yg datang..face je!



tiap kali kena duga,apa lah salahnya gelak sekali-sekala...ngee



sentiasa cari kekurangan diri dan cuba utk perbaiki diri menjadi lebih baik..



jangan segan utk tambah kawan...(^_^)



bila dah berkawan tu,sama2 lah membantu antara satu sama lain ye..



kawan yg baek adalah kawan yg sentiasa ada ketika kita gembira mahupun sedih...stick together!



bila keyakinan itu ada dlm diri,kita mampu pergi lebih tinggi...



mungkin setinggi ini...



tapi janganlah tinggi sgt..haha



carilah ketenangan dalam hidup selagi masa masih ada..



tapi jangan lupa utk rilek dan enjoy dgn hidup masing2..



dan yg paling penting,sayangi lah mereka selagi peluang itu masih ada...


p/s: cik kiQah tgh b0san,so..inilah jadinya..kucim2 ini telah buat cik kiQah rasa c0mel [prasantan]..hahaha..takdelah..kucim2 ni yg c0mel..kan2..btw..di sebalik gambar2 kucim ni..m0h kita cube utk perf0rm well dalam apa jua yg kita buat...insya-Allah,hidup selamat dan berkat dunia & akhirat...

say0nara~


No comments:

Post a Comment