Thursday, June 17, 2010

my latest investment

bismillahirrahmanirrahim
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Alhamdulillah...
class utk minggu ni dah p0n selesai..
s0 far,iqah dah cuba utk f0kus dalam setiap class yg iqah attend..
cuma yg last night nyer class...
(-_-)
iqah agak mengantok+lal0q masa tengah lecture tu..
aduhai...
b0le teng0k k0t mata iqah sejibik mcm mata panda...
sampai tersengguk-sengguk...
haha...
mcm2 hal...
anyway...
s0 far juga...
iqah suka dengan semua class iqah...
alhamdulillah....
Allah swt maha Penyayang...juga maha Pemurah...
Allah sentiasa permudahkan segala urusan iqah setakat ini..
m0ga2 segala urusan iqah seterusnya akan lebih dipermudahkan oleh-Nya..
Aminnn...
0h ya..
according t0 the ab0ve title...
iqah nak cakap pasal "investment" yg baru iqah buat utk minggu ni...
agak keberatan utk iqah buat "investment" tu...
tapi bila iqah duduk diam2...
cuba renungkan balik...
apalah salahnya..
kalau iqah korbankan sejumlah wang utk pulangan masa depan iqah jgk...
dan juga..
tidak salah kalau melabur dalam ilmu pengetahuan..
kan..(^_^)
baru tadi...
iqah beli textbook taxation 1 dan corporate finance...
lumayan jugak harga2 textbook tu...hihi
taxation 1= RM70 [student price]
corporate finance = RM88 [normal price]
dua textbook iqah beli sebab iqah rasa iqah patut beli..
dan buat masa ni..
textbook yg laen2 tu..
biar la iqah photostat je dulu...
sebab iqah bukan nya ada enough budget lagi utk beli buku2 tu semua..
nasib baek ada mama...
mama sanggup bank in duit semata2 utk iqah belajar dengan selesa..
agak keberatan nak susahkan mama dengan semua ni..
tapi apakan daya...
lumrah seorang pelajar...
tambah2 yg baru nak merangkak macam iqah ni...
keperluan utk belajar iqah amat perlukan...
especially...textbook..
Alhamdulillah..
moga2 ape yg iqah invest ni..
menjadi titik permulaan utk iqah dapatkan pulangan masa depan nanti...
insya-Allah...
iqah akan cuba belajar yg termampu dan bagi yg terbaek bt Allah...dan juga buat semua orang yg iqah sayang...=)

p/s: last week,hati iqah amat2 liat utk beli textbook original,tapi iqah sendiri xtahu,kenapa hari ni,hati iqah tergerak utk dapatkan buku yg original..mungkin ada hikmah yg Allah swt nak iqah tahu nanti...apa2 p0n..Dia lebih berhak ke atas semua hikmah yg terjadi...insya-Allah..=)

No comments:

Post a Comment