Saturday, June 12, 2010

Kak jua pregnant & papa's bec0ming b'day..?


bismillahirrahmanirrahim
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Tahniah buat abg edel & her wife a.k.a kak jua sebab tak lama lagi dapat baby c0mel ('' ,).Tetibe iqah pulak yg rase tak sabar2...haha!Btw, tak sangka masa begitu cepat utk semua ni. Alhamdulillah,berkat doa semua,rezeki family iqah dimurahkan Allah swt. Moga2 family iqah dapat hidup bahagia bersama sampai akhir hayat kami semua,insya-Allah.

p/s: Nanti 30june2010 ni genap la usia papa tuuttttt!hehe..tak b0le cakap,nanti papa taw,abes la iqah..haha..kontr0versi2.Btw,agak sedih sebab tak dapat balik celebrate dengan family utk birthday papa kali ni.Tapi iqah da janji dengan papa,iqah takkan pernah lupakan papa even iqah duk jauh sekalipun.Erm,nak bagi hadiah apa ek utk papa nanti.Kang kalau beli mesti papa macam marah sebab konfem papa akan cakap membazir je beli hadiah kat dia..huhu..anyway,insya-Allah,iqah akan selalu doakan yg terbaik buat papa dan semua family iqah. Semoga papa diberi kesihatan yg baik dan selalu murah rezeki,insya-Allah.

Here,i put s0me pics of us.We are one happiest family..lalala ('' ,)

.:iqah sayang papa & mama:.

(^_^)papa tetap hencem di hati kitaorang adik-beradik(^_^)


(^_~)hehe,sempat lagi maen usha2 dgn mama(^_~)


Sem0ga papa sihat2 selalu,

No comments:

Post a Comment