Wednesday, June 30, 2010

June 30, 2010

bismillahirrahmanirrahim

....................................

selamat hari lahir buat Papa yang paling cik kiQah sayang...
agak terkilan sebab tak dapat wish depan2 Papa...
anyway..it was n0t a big deal actually...
sebab..
when the day reached at 30 June 2010...
at 12 midnight sharp!
cik kiQah terus grab hp sebab nak wish birthday Papa...
hehehe..gelabah tak..?
well...apa salahnya if cik kiQah menggelabah utk my 0wn Papa...kan,kan?

terus picit2 butt0n hp yg sememangnya sudah antique ituu..haha!
then terus click butt0n call...
[tapi cik kiQah call Mama cik kiQah sebab Mama cik kiQah pakai maxis..haha..Papa cik kiQah pakai celc0m..so..faham2 je la..haha..]

lepas tu...
cik kiQah wish la selamat hari lahir buat Papa..
h0h0h0h0..
sedih 0kay...sebab..?
entah..tak tahu nak explain macam mana..
tapi sedih tu rasa lah jugak..lala
well..that 0ne we call "lumrah"....


anyway..
this is special n0tes f0r my bel0ved Papa..

"selamat hari lahir buat Papa yg paling iqah sayang..
sekarang umur Papa dah meningkat...
iqah harap Papa sentiasa diberi kesihatan yg baik...
nanti jangan lupa buat medical check up taw Pa...
hehe...iqah nak teng0k Papa sihat2 je..takm0 sakit2...^^
sebab....
iqah sayangggg Papa sangat2...
dan itulah yg iqah maksudkan dari hari pertama iqah dilahirkan menjadi puteri Papa...sampailah sekarang ni...dan insya-Allah..selama2nya iqah tetap sayangkan Papa..."

[ni optional utk dibaca..muahaha!..if k0rang tak nak baca..jangan baca taw..nanti s0b-s0b pulak!]



Thanx f0r being my her0,Papa...(^_^)


with l0ve,

No comments:

Post a Comment