Saturday, June 19, 2010

i l0ve u s0 much Pa~

bismillahirrahmanirrahim
....................................

h0h0..cik kiQah bl0m tid0 lagi?uiks..kenapa ni...?erm,bukan sengaja tak nak tido,tapi cik kiQah baru ciap buat tut0rials yg susah bagai tu..haha.S0 far,cik kiQah rasa penat tahap baboon da =_="..J0m bl0g walking jap!hehe...[tibe2 pulak gedix nak guna panggilan cik kiQah,elleh...suke suki saye la..haha]

0nce transit kat bl0g am0i cantik a.k.a fikah bucux [hahaha],cik kiQah terbaca la entry beliau.Aduhai,rupa2nya,hari ni hari Bapa.B0le pulak cik kiQah terlupe pasal hari ni..kemain lagi letak dalam reminder...tapi asal hp tu xde remind p0n..[tu tandanya hp cik kiQah kena buang kat sungai melaka]..haha..b0le ke?..

0kay2...ada sapa2 nak kenal dgn Papa kesayangan cik kiQah x?..hehe..meh sini cik kiQah kenalkan..[haha..perasan je..]..

Basically..Papa cik kiQah merupakan seorang ayah yg amat2 lah bertanggungjawab...betol..tak tipu..buktinya,dari kami adik-beradik kecil,sampai la kami semua da besar and c0mel2 [haha],papa tak pernah jemu utk hantar kami ke mana2 je yg kami nak pergi..even nak pergi beli gula2 p0n,kalau takde hal,k0nfem Papa hantarkan...tengok,itulah nikmatnya mempunyai seorang Papa yg amat sayangkan anak2 dia...Alhamdulillah~ [syukur iqah sebab ada Papa]


Lagi satu,tiap kali cik kiQah balik kampung,orang yg pertama cik kiQah jumpe mestilah Papa sebab Papa yg drive datang amik cik kiQah kat hentian bus..h0h0.Masa nampak keta Papa tu,k0nfem cik kiQah rase mcm nak lari je kat keta tu even keta tu tak brenti lagi..poyo..haha.Dan yg paling best sekali,Papa mesti belikan cik kiQah makanan yg cik kiQah suka,especially nasi kerabu kelantan yg pastinya sedap dan limited kat kelantan je..haha..dan Mama pulak akan masak apa2 je yg cik kiQah suka...Alhamdulillah..bahagia hidup cik kiQah dengan kehadiran mereka semua...=)

cik kiQah tahu,tak semua yg bernasib baik mcm cik kiQah.Ada yg tak punya Ayah & Ibu dalam hidup mereka [cik kiQah memang takkan dapat selami hati & perasaan kalian sebab cik kiQah tak pernah merasai semua tu]..tapi cik kiQah selalu yakin dengan hikmah yg Allah dah aturkan utk hidup cik kiQah dan hidup orang laen..yg penting,sebagai seorang yg ada pegangan agama Islam,cik kiQah percaya dengan janji Allah swt bahawa setiap yg hidup pasti akan menemui ajalnya satu hari nanti...m0ga2 Allah swt jemput kita dengan cara yg terbaek nanti..insya-Allah=)




(=inilah mutiara hati cik kiQah =)

Buat Papa yg iqah sayang,
terima kasih utk segala kasih sayang yg Pa da curahkan utk iqah...

Buat Papa yg iqah sayang,
terima kasih utk semua semangat yg Pa bagi kat iqah sejak iqah lahir sampai la sekarang...

Buat Papa yg iqah sayang,
tiada kata yg mampu iqah ucap utk gambarkan betapa istimewanya kehadiran Pa di hati iqah...

Buat Papa yg iqah sayang,
iqah berdoa agar Pa akan sentiasa diberi kesihatan yg baik sampai bila2...

Buat Papa yg iqah sayang,
terima kasih utk pelukan dan ciuman Pa setiap kali iqah nak bus balik Melaka...

Buat Papa yg iqah sayang,
terima kasih utk pengorbanan Pa yg tak berbelah bagi utk iqah sejak dari dulu sampai la sekarang...

Buat Papa yg iqah sayang,
iqah harap Allah panjangkan lagi masa utk kita berdua hidup bersama dalam satu keluarga yg bahagia...

Dan buat Papa yg iqah sayang,
Papa lah ayah yg terbaik buat iqah,mama,dan adik-beradik yg laen...

iqah sayang Papa sangat...[rindu sgt dengan Papa]...(-_-)

sem0ga salam rindu iqah ini Allah sampaikan kat Papa,


No comments:

Post a Comment