Tuesday, June 22, 2010

hujan lebat=skip class

bismillahirrahmanirrahim

....................................

pagi tadi cik kiQah dengan liatnya bangun utk sahur [minum air je]...hehe.Lepas tu,cik kiQah teng0k kat luar punyer la lebat hujan turun..terus mcm risau nak pergi class FAR2 pukul 8am japgi..aduss!

Tapi mcm best je kalau b0le sambung tid0 balik..wakakaka!

Dalam pukul 7am,cik kiQah da get ready nak pergi class [giler semangat..elleh,bukan apa,cuma takut nanti tak dapat inf0 je dr mdm azleen]..hehe

Tengah duk make up bagai depan cermin sakti cik kiQah itu, then hp cik kiQah bunyi !haaa...sapekah~

Tengok2 si aida yg sms [my lecture and tutorial mate].

"Salam,k.iqa pergi class x pagi ni?hujan lebat ni..caner nak pergi.."

Dengan semangat nya cik kiQah reply sms itu..

"Wslam.Erm,nampak mcm tak dapat pergi je class pagi ni [dlm hati punyer la hepi si0t..haha]..tapi teng0k la dulu caner,if let say hujan da reda sikit,kite redah je la..huhu"

then lepas tu,kiteorang 2org bersetuju dengan plan kami itu..hehe

tunggu punyer tunggu..hujan makin lebat sampai tak nampak ape da kat luar tu...[lagi menguatkan reas0n utk kami skip class pagi ni..kehkehkeh]

So,dengan sukacitanya cik kiQah announce,pagi ni kiteorang terpaksa skip class sebab hujan sangat lah lebat...even guna payung p0n,konfem kiteorang terbang macam superman sebab angin p0n agak kencang...

*attendace da hilang 1hour da..haha..ape aku nak jawab dengan AA ni..?*

tengah duk layan hujan kat luar tu [b0le pulak layan hujan..haha]..tetibe teringat kat arwah hamster cik kiQah dulu....

Mika & Miki meninggal dunia sebab kena bunuh dengan air c0nd..haha..kesian kat dieorang sebab tak tahan sejuk..s0rry ye..(-_-)

Apa2 p0n..biar la dieorang pergi dengan tenang...

eh..eh..tibe2 pulak teringat kat anak kucim cik kiQah yg dulu..p0n da meninggal dunia..[haha,segala haiwan jadi pendek umur bila duk dengan cik kiQah..lala]

Cici & Sasa mati sebab sakit perot minum susu k0tak dutchlady..s0b..s0b~sorry jugak (-_-)

cik kiQah d0a m0ga2 dieorang tenang kat sana...

eh..eh..eh...

alamak!
pukul 11am ada tut0rial c0rp0rate finance..huhu

hujan p0n da reda..j0m pergi class..! [cehh..]

till then..tata^^cik kiQah nak pergi class dulu...

p/s: lain kali jangan gedix nak skip class ye cik kiQah sayang..nanti kalau JPA dapat taw attendance cik kiQah rongak banyak..sendiri mau ingat la...

>

No comments:

Post a Comment