Saturday, June 26, 2010

fuhh..penatnya!

bismillahirrahmanirrahim

.....................................

cik kiQah baru je siap kemas rumah [nak sh0w off rajin la pulak]...hehe
takde,tadi 0wner rumah sewa cik kiQah sekarang ni datang sebab nak teng0k orang repair rumah ni..[apa aku melalut ni..?]..die siap bawak 1family die lagi..aduhh..=_="
tapi...!
serious weii..
anak2 die super c0mel okay!
geram giler teng0k..dieorang siap panggil cik kiQah aunty lagi tawww...ser0n0k!^^
cik kiQah sempat bagi dieorang ch0kie2 sebab st0k ch0kie2 cik kiQah sememangnya berlambak dalam drawer tu..haha
c0mel la teng0k dieorang makan...hihi
btw,nak bagitaw ni..t0mb0l pintu bilik cik kiQah da ditukar baru punyer..sy0k woo...da la baru..cantik pulak tu..lalala [tibe2 nak jadi bangga tak tentu pasal..aduh]
es0k owner nak hantar abg technician tukar kipas siling baru baru pulak...wahhh...sukenyer!

sekarang...cik kiQah baru siap m0p lantai kat dapur..kat dalam toilet...dan yg paling penting... lantai dalam bilik sendiri..hehe..^^
penat...tapi agak seronok sebab bilik dan rumah cik kiQah nampak begitu bersih dan selesa [guna lah kiwi kleen..hahaha..eh?tu bukan ke pencuci tandas..erk!]

Btw, since madam Lee [0wner] ada sebuah kilang mempr0ses kek sarawak kat sarawak [brape kali sarawak daa],tadi madam sempat bagi cik kiQah satu paket kek sarawak yg agak unik [cik kiQah memang jakun sikit kalau dgn c0rak2 kek sarawak ni]..haha
sedap....!marvel0usss...!
tapi...sedap lagi kek yg cik kiQah buat..lalala
anyway.thanx madam! (^_^)

lepas ni...cik kiQah mahu pergi mandi..lepas tu nak siapkan semua tut0rial yg lecturer amanahkan..cewah!
bukan apa..es0k k0nfem cik kiQah tak b0le f0kus sebab abg technician datang repair rumah ni..hahaha
erm...tak b0le...tak b0le..kena disiplinkan diri siapkan tut0rial2 ni..kalau tak..macam mana nak jadi best student macam budak Lee Thean Ming tu..lalala

hehe..ape la cik kiQah merapu ni..0kay la..d0akan cik kiQah kuat semangat utk terus berjuang dalam study cik kiQah ni...Btw,tadi mak mertua madam Lee sempat bagi nasihat kat cik kiQah..dia cakap,kalau nak 0tak selalu cerdas..tiap2 pagi dan malam,cik kiQah kena amalkan makan buah alm0nd..aduhh..aunty sayang..mahal tuu...kalau beli sekali dua takpe la..ni tak..hari2 kena jadikan almond tu supplement..alamatnya..b0tak la cik kiQah nanti..wuwuwuwu...[lupa nak minta aunty tu sponsor kat cik kiQah buah almond tadi..haha]

p/s: Bila aunty tu cakap k0s accounting agak tough utk orang amik..bagi cik kiQah,apa yg aunty tu cakap sememangnya bet0l sangat2...kiteorang ni da tak tahu nak explain macam mana tough nya k0s accounting ni..apa2 p0n,yg penting,semangat nak berjaya perlu sentiasa ada dalam diri,insya-Allah impian utk berjaya di masa depan mampu dicapai nanti...^^

^^cik kiQah tengah bersemangat waja ni..lala^^

No comments:

Post a Comment