Thursday, June 17, 2010

b0le tak...?


bismillahirrahmanirrahim
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

iqah dah lama "mengidam" nak ada kereta sendiri.Memang kalau nak ikutkan duit tu takde lagi,tapi "niat" nak memiliki sebuah kereta idaman tu membuak2 sejak akhir2 ni..sebabnya?hahahaha?..mungkin sudah tiba masanya iqah ada kereta sendiri sebab nanti senang nak bergerak kemana-mana.Iqah tengok sekarang,agak ramai yg da ada kereta sendiri,tak kire budak sekolah mahupun pelajar kolej..okay,mungkin mereka ada duit banyak sebab tu b0le beli kereta sendiri..hehe.Tak macam iqah,belajar p0n guna duit JPA,tapi syukur sebab tanpa duit dari JPA,iqah mungkin tak dapat rasa semua ni..Alhamdulillah~

Tadi,iqah sempat amik majalah yg orang letak dalam letter box kat rumah. Hehe.Tetibe hati ni nak usha kandungan dalam majalah tu..Salunyer memang haram la nak baca2 majalah ni..hihi=D. Lepas tu,ada satu page ni tunjuk pasal promotion kereta.Aduhai..lagi la bersemangat nak kumpul duit beli kereta..haha.Tapi harga2 kereta semua la bapak mahal.Aduhai..bila lah dapat beli kereta guna cash terus..hihi [perasan je lebih].

0kay la..sekadar memujuk hati yg tengah berduka lara sebab tak tahu bila dapat ada kereta sendiri...meh iqah share sikit pasal "my dream car"..insya-Allah..ada rezeki lebih,iqah akan beli kereta ni..tu p0n if xde model baru yg cun keluar la..haha..=p

*my first choice is a red heart suzuki swift..insya-Allah =)*



*my second choice is pure white suzuki swift*


p/s: b0le tak kalau iqah nak drive suzuki swift ni before iqah abis degree kat mmu ni?..jawapannya..biar la rahsia sebab hanya Allah maha Mengetahui segala isi hati iqah....=)

No comments:

Post a Comment