Thursday, June 24, 2010

0h perfume!

bismillahirrahmanirrahim

....................................

currently cik kiQah amatlah happy sebab baru pagi tadi abg p0smen datang bagi parcel perfume cik kiQah..0h perfume,sudah lama cik kiQah menanti kedatanganmu...wakakaka~

belum abis lagi seronok sebab dapat perfume baru,tup..tup...cik kiQah teng0k ada free gift lagi..ingatkan kak nazian main2 aritu..huhu..rupa2nya dia memang bagi cik kiQah satu free gift..thanx kak nazian c0mel~

anyway,seperti biasa lah..cik kiQah sudah tidak sabar utk mencuba perfume-perfume itu..haha..[giler banyak!]
eh..tapi takde la sampai nak pakai semua perfume tu dalam satu masa..silap haribulan bau entah apa2...haha

thanx kak nazian f0r the Daisy by marc jac0b...suke!nanti kalau perfume ni abis..iqah k0ling2 akak eh..heee..:D

p/s: kepada sesiapa yg teringin nak cuba perfume yg kak nazian jual ini..jangan segan2 bagitaw kat cik kiQah..sebab cik kiQah gerenti punyer k0rang takkan keciwa dengan bau perfume tu semua..tahan lama woo...
ser0n0knyeeeeeerrrrrrr ^^

lalalala,
>

No comments:

Post a Comment